Shell Reseller Shell Reseller

Ajankohtaista

Lämpöpuistolta lisäaineet puoleen hintaan

Lämpöpuisto tarjoaa kampanjatarjouksena lisäaineet puoleen hintaan. Nyt voit siis tilata puhtaasti palavaa Shell Thermo Premium tai Shell Thermo ECO Ultra -öljyä tavallisen öljyn hinnalla.

Lue lisää

Vanhan sakaraliittimen vaihto

Öljylämmityslaitteistoja koskevassa lainsäädännössä edellytetään, että säiliöiden täyttöliittiminä käytetään nokkavipuliittimiä. Öljylämmityslaitteistoja (säiliöt, putkistot ja varusteet) koskevassa lainsäädännössä edellytetään myös, että kaikki osapuolet ovat selvillä järjestelmiä koskevista vaatimuksista. 

Lue lisää

Öljylämmittäjän energiansäästövinkit

Lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy palaa tehokkaasti ja pitää lämmityslaitteistosi puhtaampana verrattuna tavalliseen peruslaatuiseen lämmitysöljyyn. Shell Thermo Premium ja Shell Thermo Eco Ultra palavat erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia.

Lue lisää

Täyttöpaikka turvalliseksi

Öljyn täyttöpaikasta on hyvä pitää huolta ympäri vuoden turvallisuuden ja sujuvien toimitusten takaamiseksi. Täyttöpaikalle tulee olla esteetön pääsy, oli sitten lumituisku tai syysmyräkkä. Kun täyttöpaikka ja laitteet ovat kunnossa ja turvallisuudesta huolehdittu, sinun ei tarvitse päivystää kotona öljyauton saapumista. Ensimmäisellä täyttökerralla on toki hyvä olla paikalla. 

Lue lisää