Lämpöpuiston lämmitysöljyvalikoimaan kuuluvat myös Shellin rikittömät premium-tuotteet, Shell Thermo Premium ja Shell Eco Ultra.

Korkeatasoinen lämmitysöljy palaa puhtaasti, ja säästää energiaa, ympäristöä ja myös kustannuksia.

Edut pähkinänkuoressa

Monelta kuluttajalta voi jäädä huomaamatta premium-lämmitysöljyjen lukuisat edut. Jos tuijottaa pelkkää litrahintaa voi yllättyä siitä, että premium-tuote tulee pitkällä tähtäimellä hyvin todennäköisesti jopa edullisemmaksi kuin perustuote.

Tilaa Premium-lämmitysöljyä
  • Tehokkaampi palaminen
  • Parempi energiatehokkuus
  • Pienempi noenmuodostus
  • Vähemmän hiukkaspäästöjä
  • Pienempi sakanmuodostus

Tehokkaampaa ja puhtaampaa palamista

Premium-tuotteissa on kiinnitetty huomiota tuotteen puhtauteen, minkä seurauksena palaminen tapahtuu tehokkaammin kuin perustuotteissa. Tästä seurauksena on parempi energiatehokkuus – eli polttoainetta kuluu vähemmän – sekä puhtaammasta palamisesta seuraava pienempi noenmuodostus, mikä osaltaan säästää kattilaa, suodattimia ja hiukkaspäästöjä ympäristöön.

Myös sakanmuodostus on pienempää, mikä osaltaan tekee premium-tuotteista paremmin varastointia kestäviä. Samalla sakkaa kertyy vähemmän myös öljysäiliöön.

Katso litrahintaa ja yksittäistä tilausta pidemmälle

Kuluttaja-asiakkaankin kannattaa pohtia lämmitysöljyn valintaa yksittäistä tilausta pidemmälle. Vaikka litrahinta olisikin joitakin senttejä kalliimpi, yleensä premium-tuote maksaa itsensä takaisin ”mutkan kautta” – lämmitysjärjestelmän huoltoväliä ja käyttöikää pidentämällä.

Lisäksi puhtaammasta palamisesta seuraa parempi hyötysuhde, jolloin polttoainetta myös kuluu vähemmän, ja lämmitysöljyn tilausvälit pitenevät. Tämä luonnollisesti näkyy kotitaloudenkin lämmityskustannuksissa, kun niitä maltetaan tarkastella yksittäistä tilausta pidemmällä aikavälillä.

Lue lisää Lämpöpuiston Shell premium-lämmitysöljyistä:

Shell Thermo Premium >>

Shell Eco Ultra >>

Artikkelin tiedot perustuvat Saksassa TÜV:n tekemään tutkimukseen.