Shell Reseller Shell Reseller

Tee hyvää tilaamalla öljyä

Lämpöpuisto kampanjoi Ensi- ja turvakotien liiton kanssa

Lämpöpuiston missiona on tuoda lämpöä suomalaisiin koteihin. Nyt viemme missiomme astetta pidemmälle: lahjoitamme jokaisesta kahden viikon kampanja-aikana tehdystä lämmitysöljytilauksesta 10 euroa Ensi- ja turvakotien liitto ry:lle.

Lämpöpuisto on pitänyt huolta suomalaisten kotien lämmöstä jo lähes 30 vuoden ajan. Tähän asti itse lämmitysöljyliiketoiminta on puolestaan koettu kenties hieman ”kylmäksi”: ollaanhan tekemisissä litrojen, eurojen ja öljyn päiväkohtaisen maailmanmarkkinahinnan kanssa.

Nyt haluamme tuoda liiketoimintaankin ripauksen lämpöä. Kotimaisena perheyrityksenä suomalaisten kotien lämpö on monellakin tapaa lähellä sydäntämme. Siksi haluamme tuoreessa kampanjassamme tuoda lämpöä asiakkaidemme lisäksi myös heille, jotka sitä erityisen paljon tarvitsevat.

Lahjoitamme jokaisesta vähintään 1000 litran lämmitysöljytilauksesta 10 euron summan Ensi- ja turvakotien liitolle. Haluamme tukea liiton pitkäjänteistä ja arvokasta työtä suomalaisten kotien ja perheiden hyväksi, ja samalla tuoda julki omia arvojamme toimintamme kautta.


Tee hyvää – tee lämmitysöljytilauksesi täältä 

POTTI TÄHÄN MENNESSÄ:

PÄIVITETTY 15.2.2019

6900 €

Ensi- ja turvakotien liitto ry.

Ensi- ja turvakotien liitto on perustettu vuonna 1945. Se on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. Liiton 30 jäsenyhdistystä toimivat ympäri Suomea. Vuosittain Ensi- ja turvakotien liiton palveluita käyttää yli 10 000 henkilöä, joista noin 4000 on lapsia.


Lue lisää liiton toiminnasta: ensijaturvakotienliitto.fi


Kampanjan ehdot: Lämpöpuisto Oy lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana (4.–17.2.2019) tehdystä vähintään 1000 litran tilauksesta 10 euroa lyhentämättömänä Ensi- ja turvakotien liitto ry:n toimintaan. Lahjoitus koskee kuluttaja-asiakkaiden tekemiä tilauksia verkkopalvelussamme ja puhelimitse.