Shell Reseller Shell Reseller

Yleiset toimitus- ja maksuehdot

 

1. Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Toimitusaika lasketaan tilaushetkeä seuraavasta arkipäivästä alkaen.

2. Asiakkaan valittavana toimitusmuotona on joko toimitus tilauksesta tai automaattinen toimitus. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä toimituskohdetta automaattiseksi toimituskohteeksi. Tuote toimitetaan säiliöautolla vapaasti asiakkaan säiliöön ja mitataan vakaustoimiston hyväksymällä nestemäärämittarilla.

3. Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta, mikäli asiakkaan öljylaitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa, tai säiliöautolla ei ole esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle, tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita.

4. Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaan myyjälle antamista vääristä, puutteellisista tai harhaanjohtavista tiedoista tai kolmannesta osapuolesta. Myyjä ei vastaa tapahtuneista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet virheellisestä varastoinnista, käsittelystä, säiliöiden epäpuhtaudesta, tai jonkun muun kuin myyjän aiheuttamasta eri tuotteiden sekoittumisesta säiliössä. Myyjä ei myöskään vastaa asiakkaan viranomaisten määräysten vastaisten laitteiden aiheuttamista vahingoista.

5. Mahdolliset puutteet on ilmoitettava 8 vuorokauden kuluessa toimituksesta.

6. Toimitettaessa yrityksille tai automaattitoimituksen perusteella sovelletaan myyjän kulloinkin voimassa olevaa toimituspäivän hintaa, ellei toisin sovita. Kuluttaja-asiakkaan kertatoimituksessa sovelletaan tilauspäivän hintaa

7. Maksuaika lasketaan toimituspäivästä alkaen. Maksun myöhästymisestä peritään yksityisasiakkailta korkolain mukaista, sekä yhteisö- ja yritysasiakkailta 11,5 % vuosittaista viivästyskorkoa. Lisäksi peritään perinnästä mahdollisesti aiheutuneet kulut. Mikäli asiakkaalla on erääntyneitä maksuja, mahdolliset sopimukset asiakkaan ja Lämpöpuisto Oy:n välillä raukeavat ja kaikki maksut erääntyvät samanaikaisesti.

8. Normaalia toimitusaikaa nopeammin tehtävistä hälytystoimituksista myyjällä on oikeus periä kulloinkin voimassa oleva hätätoimituslisä.

9. Alle 1000 litran toimituksista myyjällä on oikeus periä kulloinkin voimassa oleva pientoimituslisä.  Astiaan tehtävästä täytöstä peritään kulloinkin voimassaoleva astiointilisä.

10. Diesel- ja Bensiini tuotteiden minimitoimituskoko on 1500 litraa.

11. Toimitus- tai yhteystietojen, kuten laskutus/toimitusosoitteen tai puhelinnumeron muuttuessa on muuttuneet tiedot ilmoitettava viivytyksettä myyjälle. Sopimuksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti Lämpöpuisto Oy:lle.

12. Asiakaskohtaiset luottotiedot tarkistetaan jokaisen tilauksen yhteydessä Suomen Asiakastiedon rekisteristä. Mikäli rekisteritiedoissa on häiriömerkintöjä, Myyjällä on oikeus vaatia ennakkomaksua.

13. Tasaerämaksusta veloitetaan laskutus- sekä käsittelykustannuksia 5 euroa per erä (ei koske tasamaksusopimusta).

14. Asiakas vastaa oikeiden yhteystietojen antamisesta tilatessaan verkkokaupasta (Oma Lämpöpuisto), joihin mahdolliset Myyjän viestit tilaukseen tai kuljetukseen liittyen lähetetään. Myyjä ei vastaa teknisten ongelmien aiheuttamista viestikatkoista.

15. Asiakas hyväksyy tilatessaan Lämpöpuiston tietosuoja- ja rekisteroselosteen mukaisen tietojen käytön.

 

Kevyen polttoöljyn varastointi Kesälaatuisen kevyen Shell Thermo -polttoöljyn alin suositeltava varastointilämpötila on 0 °C. Käyttökelpoisuuden varmistamiseksi säiliössä tulee talvella olla talvilaatuista polttoöljyä.