TALOYHTIÖT

Lämpöpuiston palveluilla varmistat öljyn riittävyyden ja tasaat lämmityskulut. Aina.

Taloyhtiössä kuukausittaisten menojen ennakointi ja toimiva lämmitys ovat perusedellytyksiä. Siksi me Lämpöpuistossa haluamme tehdä yhtiönne öljylämmittämisestä entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Palveluidemme avulla teidän ei itse tarvitse huolehtia öljyn tilaamisesta, eikä varautua yllättäviin öljylaskupiikkeihin: näin varmistamme, että säiliössänne on aina öljyä ja tasaamme laskut kuukausieriin vuoden ympäri.

Laske oma kuukausieräsi
Kiinnostuitko? Täytä tietosi, niin otamme yhteyttä.


AUTOMAATTITÄYTTÖ

Eikä öljy lopu kesken

Automaattitäyttö laskee öljyn- kulutuksen ja toimitusajankohdan puolestasi. Öljy toimitetaan säiliöön automaattisesti ja voit olla varma, että säiliössäsi on aina öljyä.

TASAMAKSU

Jaa laskusi kuukausieriin

Tasamaksusopimuksen avulla voit maksaa öljyn tasaisina, pienempinä kuukausierinä koko vuoden aikana. Kuukausierä perustuu vuosikulutukseen ja öljyn markkinahintaan.

TASAVARMA

Se huolettomin vaihtoehto

Tasavarma on yhdistelmä Tasamaksua ja Automaattitäyttöä: säiliössäsi on aina öljyä, laskutus ta- pahtuu tasaisina kuukausierinä ja sinä voit nauttia elämästäsi aina lämpimässä kodissa.

TALOYHTIÖIDEN LÄMMITYSÖLJYT

Lämpöpuisto suosittelee omakotitalon lämmittäjille Shell Thermo Premium tai Shell Thermo ECO Ultra lämmitysöljyjä niiden tehokkaamman ja puhtaamman lämmitysominaisuuden vuoksi.

Shell Thermo Premium

Lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka on kehitetty palamaan tehokkaasti ja pitämään lämmityslaitteistosi puhtaampana.

LUE LISÄÄ

Shell Thermo Eco Ultra

Orgaanisesti lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy. Sopii erityisesti uudenaikaisten kondenssikattiloiden lämmönlähteeksi.

LUE LISÄÄ