Tuoteperheemme uusi tulokas HVO uusiutuva polttoöljy on huippuluokan kasviöljy, joka sopii dieselmoottoreihin ja öljylämmitykseen.

HVO-polttoöljy

Uusiutuva polttoöljy

HVO uusiutuva polttoöljy on premium-tason vetykäsitelty kasviöljy, joka on valmistettu korkealaatuisista jäte- ja tähderaaka-aineista. Se on tarkoitettu kaikkiin työkoneiden dieselmoottoreihin sekä öljylämmitykseen. HVO uusiutuva polttoöljy on saatavilla sekä kesä- että talvilaatuisena.

HVO-polttoöljy

Soveltuu kaikkiin työkoneisiin

HVO-polttoöljy täyttää parafiinisen dieselpolttoaineen standardin (EN15940). Se soveltuu sellaisenaan kaikkiin työkoneiden dieselmoottoreihin, joissa ajoneuvon ohjekirja hyväksyy EN590 ja EN15940 polttoaineen. Edullisemman veron vuoksi HVO-polttoöljy ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Myös lämmityskäyttöön

Lämmityskäytössä suosittelemme ottamaan yhteyttä valtuutettuun poltinhuoltajaan mahdollisten laitesäätöjen ja liekintunnistimen soveltuvuuden tarkastamiseksi ennen tuotteen vaihtamista. Uusiutuvaa HVO-polttoöljyä voi käyttää sekaisin tavallisen polttoöljyn kanssa, mutta parhaat hyödyt laitteille ja ilmastolle saa käyttämällä pelkästään uusiutuvaa polttoöljyä.

Pienemmät lähipäästöt

Uusiutuvan HVO-polttoöljyn käytöllä voidaan vähentää lähipäästöjä, jotka vaikuttavat paikalliseen ilmanlaatuun. HVO palaa tavallista paremmin ja puhtaammin, jolloin pakoputkesta tai piipusta tulee vähemmän päästöjä.

Kiinnostuitko 100 % uusiutuvista polttonesteistämme?

Valitse uusiutuva, paremman huomisen tuote. Tilaukset ja lisätiedot:

Ota yhteyttä

Stevena

Asiakastarina

Toimitusvarmuus takaa satamatoiminnot ilman karikkoja.

Tutustu asiakastarinaan