Shell Reseller Shell Reseller

LÄMPÖÄ KOTIISI

Lämpöpuiston palveluilla öljylämmitys on varmaa, helppoa ja huoletonta


Elämässä ja arjessa on muitakin asioita kuin talon lämmittäminen. Siksi me Lämpöpuistossa haluamme tehdä öljylämmittämisestä entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Lämpöpuiston palveluilla sinun ei itse tarvitse miettiä riittääkö öljy, eikä öljylaskukaan pääse enää yllättämään.

Tutustu palveluihimme alla ja valitse niistä juuri itsellesi sopiva.

Laske oma kuukausieräsi

Laskurin avulla voit selvittää, kuinka suuri olisi tasamaksuinen kuukausieräsi öljynkulutukseesi ja öljytuotteeseen peilaten. Laskurin hinta-arvio perustuu tämän hetkiseen öljyn markkinahintaan. Jos lähetät meille laskuriin täyttämäsi tiedot sekä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä.
Automaattitäyttö laskee öljynkulutuksen ja toimitusajankohdan puolestasi. Öljy toimitetaan säiliöön automaattisesti ja voit olla varma, että säiliössäsi on aina öljyä.

Täytä tietosi, niin otamme yhteyttä.


Lähetä
AUTOMAATTITÄYTTÖ

Eikä öljy lopu kesken

Automaattitäyttö laskee öljynkulutuksen ja toimitusajankohdan puolestasi. Öljy toimitetaan säiliöön automaattisesti ja voit olla varma, että säiliössäsi on aina öljyä.

TASAMAKSU

Jaa laskusi kuukausieriin

Tasamaksusopimuksen avulla voit maksaa öljyn tasaisina, pienempinä kuukausierinä koko vuoden aikana. Kuukausierä perustuu vuosikulutukseen ja öljyn markkinahintaan.

MILLAISEKSI TASAMAKSU- KUUKAUSIERÄ MUODOSTUU?

Yllä olevan laskurin avulla voit laskea minkä suuruinen Tasamaksu-kuukausieräsi on. Huomioithan, että kuukausierä perustuu aina arviointihetken markkinahintatasoon.

Tasamaksusopimus on tililuontoinen jatkuva maksusopimus. Kolmasosa vuosilaskusta maksetaan jo ennen toimitusta ja loput toimituksen jälkeen.

OMAKOTITALO LÄMMITTÄJIEN LÄMMITYSÖLJYT

Lämpöpuisto suosittelee omakotitalon lämmittäjille Shell Thermo Premium tai Shell Thermo ECO Ultra lämmitysöljyjä niiden tehokkaamman ja puhtaamman lämmitysominaisuuden vuoksi.

Shell Thermo Premium

Lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka on kehitetty palamaan tehokkaasti ja pitämään lämmityslaitteistosi puhtaampana.

LUE LISÄÄ

Shell Thermo Eco Ultra

Orgaanisesti lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy. Sopii erityisesti uudenaikaisten kondenssikattiloiden lämmönlähteeksi.

LUE LISÄÄ

ÖLJYLÄMMITTÄJÄN ENERGIANSÄÄSTÖVINKIT

Säästä kustannuksissa lisäaineistetulla lämmitysöljyllä


Lue lisää