Shell Reseller Shell Reseller

Haluaisitko maksaa öljysi tasalaskuilla ympäri vuoden?

Vaikka hankit lämmitysöljyä vain kerran pari vuodessa, tasamaksusopimuksen avulla voit maksaa öljyn tasaisina, pienempinä kuukausierinä koko vuoden aikana. Kuukausierä perustuu aikaisempien vuosien keskikulutukseesi ja öljyn keskihintaan. Erän suuruutta tarkistetaan kahdesti vuodessa mahdollisten kulutus- ja hintamuutosten sekä tilin saldotilanteen mukaan.

Lue lisää

Automaattitäyttö laskee kulutuksen puolestasi

Suosittu palvelumme Automaattitäyttö on huoleton vaihtoehto. Lämpöpuiston tietojärjestelmä laskee puolestasi toimitusajankohdan kiinteistön kulutustietojen sekä paikkakuntakohtaisen astepäivätiedon perusteella. Öljy toimitetaan säiliöön automaattisesti ja voit olla varma, että säiliössäsi on aina öljyä. Lisätietoja Automaattitäyttöpalvelusta saat Lämpöpuiston asiakaspalvelusta.

Lue lisää
Terms

TOIMITUSEHDOT

1. Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Toimitusaika lasketaan tilaushetkeä seuraavasta arkipäivästä alkaen.

2. Asiakkaan valittavana toimitusmuotona on joko toimitus tilauksesta tai automaattinen toimitus. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä toimituskohdetta automaattiseksi toimituskohteeksi. Tuote toimitetaan säiliöautolla vapaasti asiakkaan säiliöön ja mitataan vakaustoimiston hyväksymällä nestemäärämittarilla.

3. Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta, mikäli asiakkaan öljylaitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa, tai säiliöautolla ei ole esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle, tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita.

Lue lisää