Shell Reseller Shell Reseller

Tasamaksusopimuksella elämä helpommaksi

Tasamaksusopimuksella helpotat talouden suunnittelua ja laskujen maksua, sillä maksat joka kuukausi saman ennalta arvioidun summan. Sopimuksen perusajatus on, että vuosittaiset ostot jaetaan tasaisiksi kuukausieriksi ja osa maksuista suoritetaan ennen toimitusta ja osa toimituksen jälkeen. Vaikka siis tilaisit lämmitysöljyä vain kerran pari vuodessa, tasamaksusopimuksella maksat öljyn tasaisina, pienempinä kuukausierinä koko vuoden aikana.

Vuosikulutuksen arviointi

Kuukausierä perustuu aikaisempien vuosien keskikulutukseesi ja öljyn keskihintaan. Erän suuruutta tarkistetaan kahdesti vuodessa mahdollisten kulutus- ja hintamuutosten sekä tilin saldotilanteen mukaan. Suosittelemme tekemään arvion mieluummin hieman ylä- kuin alakanttiin, jotta pientä pelivaraa jää kuukausieriin esim. hinnannousun kompensoimiseksi. Käytännössä kuukausierät lasketaan toteutuneiden toimitusten hinnan perusteella huomioiden hintakehityksen suunta ja mahdolliset muutokset kulutusseurannassa.

Koroton ja kuluton palvelu

Korottoman ja kuluttoman tasamaksusopimuksen voi tehdä heti, vaikka öljyn tilaamisen aika olisikin vasta myöhemmin. Mikäli ensimmäinen toimitus ja sopimuksen aloitus osuvat samaan aikaan, on ensimmäinen erä poikkeuksellisesti kolmen kuukausierän suuruinen. Maksun eräpäivään voi myös vaikuttaa.

Tiliote tapahtumista toimitetaan puolen vuoden välein uusien erien yhteydessä. Lisäksi jokaisesta toimituksesta lähetetään toimitusilmoitus. Tasamaksusopimuspalvelumme on maksuton.

Tee tasamaksusopimus soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 192 92.