Shell Thermo Premium on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka on kehitetty palamaan tehokkaasti ja pitämään lämmityslaitteistosi puhtaampana verrattuna tavalliseen peruslaatuiseen lämmitysöljyyn.

 

Shell Thermo Premium palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Premiumin sisältämä lisäaine parantaa laitteiston toimintavarmuutta ja pitää sen puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön.

Lue lisää

Shell Thermo Eco Ultra on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka sopii erityisesti uudenaikaisten energiatehokkaiden kondenssikattiloiden lämmönlähteeksi. Eco Ultran lisäaine on täysin orgaaninen eikä se sisällä lainkaan metallia. Tämä mahdollistaa Eco Ultran käytön kondenssikattiloissa, joiden nykyisiä laitteistoja korkeampi hyötysuhde säästää energiaa ja ympäristöä.

 

Shell Thermo Eco Ultra palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Eco Ultran sisältämä lisäaine pitää laitteiston puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön ja näin myös laitteiston huoltotarve vähenee.

Lue lisää

Shell Thermo City on tasalaatuinen rikitön polttoöljy, joka soveltuu sekä moottori- että lämmityskäyttöön. 

 

Se täyttää SFS-EN 590 -normin mukaiset vaatimukset. Shell Thermo City on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

Lue lisää