Usein kysyttyä

TILAUS

Mitä tulee huomioida lämmitysöljyä tilatessa?

Tilausmäärä on hyvä arvioida mahdollisimman tarkasti. Minimitilausmäärä on 1000 litraa. Tilausta tehtäessä tulee myös ilmoittaa tilataanko kesä- vai talvilaatua. Kesälaatuista polttoöljyä voidaan käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on sijoitettu rakennukseen tai maan alle niin, ettei öljyn lämpötila säiliössä tai putkistossa laske alle nollan. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa lisäksi mahdolliset erityisohjeet kuljettajalle. Täyttöpaikan turvallisuus on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Tarkistuslista on katsottavissa täältä.

Milloin tilattu öljy toimitetaan?

Normaali toimitusaika on tilauspäivä + 1-5 arkipäivää. Verkkokaupassa voi kytkeä päälle tekstiviestipalvelun, joka lähettää viestin puhelimeen, kun tilaus on toimituksessa. Tarvittaessa toimitusaikaa voi tiedustella myös asiakaspalvelusta.

Verkkokauppa

Miten voi varmistaa, että verkkokauppatilaus onnistui?

Lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tallentunut tilaus näkyy myös verkkokaupan tilaushistoria-välilehdellä.

Miten asiakastiedoissa olevan sähköpostiosoitteen voi muuttaa?

Sähköpostiosoitteen päivittäminen onnistuu asiakaspalvelumme kautta puhelimitse tai sähköpostitse. Puh. 0800 192 92 arkisin klo 7-18 ja lauantaisin klo 9-15 tai info@polttooljy.fi.

Miten ”vanha asiakas” saa tunnukset verkkokauppaan?

Verkkokauppaamme voi rekisteröityä vanhana asiakkaana, jolloin liitämme verkkopalveluun asiakastiedot sekä toimitushistorian. Ennen rekisteröitymistä tulee varmistaa, että Lämpöpuistolla on asiakastietorekisterissä ajantasainen sähköpostiosoite. Tämän voi tarkistaa asiakaspalvelustamme: info@polttooljy.fi tai 0800 192 92.

 

Palvelut

Tasamaksusopimusta tehtäessä, milloin ensimmäiset erät maksetaan?

Asiakas voi itse valita haluaako mieluummin maksaa kaksi erää ennen tilausta tai tilauksen yhteydessä ensimmäisen erän yhteensä 3 kk erän suuruisena. Tilin perusajatus on, että osa (n. kolmannes) vuosilaskusta on jo ennalta maksettu ennen tilausajankohtaa.

Tilataanko öljy itse, vai tuleeko se automaattitilauksena? Jos tilaus tapahtuu automaattisesti, ilmoitetaanko siitä asiakkaalle?

Asiakkaanamme voit valita tilaatko öljyn itse haluamanasi ajankohtana vai valitsetko Tasavarma-palvelumme, jonka myötä lämmitysöljy toimitetaan automaattisesti ilman erillisiä tilauskia. Automaattitoimituksesta ei pääsääntöisesti ilmoiteta erikseen mutta tekstiviesti-ilmoitus tai kuljettajan soitto voidaan järjestää tarvittaessa.

Mistä tiedän tilini saldon?

Kuukausierät lasketaan puolivuosittain, muutoksia suuntaan tai toiseen tehdään kulutusmuutosten ja öljyn markkinahintamuutosten perusteella. Tilin saldo ilmoitetaan aina uusien erien muodostamisen yhteydessä lähetettävästä tiliotteesta. 

Onko tasamaksusopimuksella määräaika?

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voi irtisanoa milloin tahansa, mikäli olosuhteet muuttuvat. Jäljellä olevasta saldosta muodostuu loppulasku tai palautus.