Shell Reseller Shell Reseller

Usein kysyttyä

K: Mitä minun tulee huomioida lämmitysöljyä tilatessa?

Arvioi tilausmäärä mahdollisimman tarkasti. Minimitilausmäärä on 1000 litraa. Ilmoita tilausta tehdessäsi otatko kesä- vai talvilaatua. Kesälaatuista polttoöljyä voidaan käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on sijoitettu rakennukseen tai maan alle niin, ettei öljyn lämpötila säiliössä tai putkistossa laske alle nollan. Ilmoita tilauksen yhteydessä, jos sinulla on erityisohjeita kuljettajalle. Tarkista myös, että täyttöpaikkasi on turvallinen. Katso tarkistuslista täältä.
 

K: Milloin tilaamani öljy toimitetaan?

Normaali toimitusaika on tilauspäivä + 1-5 arkipäivää. Verkkokaupassa voit kytkeä tekstiviestipalvelun, joka lähettää viestin puhelimeesi, kun tilauksesi on toimituksessa. Tarvittaessa toimitusaikaa voi tiedustella myös asiakaspalvelusta.
 

K: Miten varmistan, että verkkokauppatilaukseni onnistui?
Lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi tilauksesta. Tallentunut tilaus näkyy myös verkkokaupan tilaushistoria-välilehdellä.
 

K: Miten voin muuttaa sähköpostiosoitteeni?

Sähköpostiosoitteen päivittäminen onnistuu asiakaspalvelumme kautta puhelimitse tai sähköpostitse. Puh. 0800 192 92 arkisin klo 7-18 ja lauantaisin klo 9-15 tai info@polttooljy.fi.
 

K: Olen jo Lämpöpuiston asiakas, miten saan tunnukset verkkokauppaan?

Voit rekisteröityä vanhana asiakkaana verkkokauppaamme, jolloin liitämme verkkopalveluun asiakastietosi sekä toimitushistorian. Varmista ennen rekisteröitymistä, että Lämpöpuistolla on asiakastietorekisterissä ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Voit varmistaa sen asiakaspalvelustamme: info@polttooljy.fi tai 0800 192 92.