Teemme palveluillamme arjestasi helpompaa

Lämpöpuiston tuotevalikoimasta löydät tuotteet niin suurten yritysten, julkissektorin kuin pienempien yhteisöjenkin tarpeisiin. Nykyaikaisten lämmitysöljyjen lisäksi toimitamme koko maahan erilaisia polttoaineita, kuten moottoripolttoöljyä, raskasta polttoöljyä, bensiiniä ja dieseliä. Ketteränä ja muuntautumiskykyisenä toimijana tarjoamme asiakkaillemme suoran yhteyden tehokkaaseen polttoainelogistiikkaan.

Ota yhteyttä. Teemme juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen. 

Pinnanmittauspalvelulla säästät aikaa ja rahaa ja varmistat polttoaineen riittävyyden säiliössä.
Järjestelmä yhdistää öljysäiliön kulutustiedot Lämpöpuiston tilausjärjestelmään, joka rekisteröi tarvittavat tiedot kulutuksesta. Toimitukset toimitetaan hyvissä ajoin ja laskutetaan sopimuksen mukaisesti. Samanaikaisesti säästämme ympäristöä optimoimalla kuljetukset.

Lue lisää

Automaattitäyttöpalvelun ansiosta voit unohtaa huolet polttoaineen riittävyydestä.
Lämpöpuiston tietojärjestelmä laskee puolestasi toimitusajankohdan kiinteistön kulutustietojen sekä paikkakuntakohtaisen astepäivätiedon perusteella. Öljy toimitetaan säiliöön automaattisesti ja voit olla varma, että säiliössäsi on aina öljyä.

Lue lisää

Vakiotoimitus on ideaali palvelu tasaisen kulutuksen kohteisiin. Se on sovitulla aikavälillä toistuva toimitus, joka takaa tasaiset ja luotettavat toimitukset. Toimitusaikaväli räätälöidään asiakaskohtaisesti 1-6 viikon sykleihin valitulle viikonpäivälle. Satunnaiset poikkeamat vakioaikataulusta eivät ole ongelma, kunhan muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin etukäteen.

Lisätietoja Vakiotoimituksesta saat Lämpöpuiston yritysmyynnistä.

OTA YHTEYTTÄ YRITYSMYYNTIIMME JA HOIDETAAN POLTTOAINEASIAT KUNTOON

Lämpöpuiston laajasta polttoöljyvalikoimasta löytyy juuri teille sopivat tuotteet. Olemme Suomen suurimpia polttoaineiden säiliötoimittajia, ja toimittajana olemmekin erikoistuneet säiliötoimituksiin sekä palvelemaan kaikessa, mikä liittyy säiliötoimitusten polttoainehuoltoon.

Toimimme koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT