Shell Thermo City on tasalaatuinen rikitön polttoöljy, joka soveltuu sekä moottori- että lämmityskäyttöön. 

 

Shell Thermo City kesäShell Thermo City kesä

Shell Thermo City on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

Lue lisää

Shell Thermo Premium on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka on kehitetty palamaan tehokkaasti ja pitämään lämmityslaitteistosi puhtaampana verrattuna tavalliseen peruslaatuiseen lämmitysöljyyn.

 

Shell Thermo Premium palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Premiumin sisältämä lisäaine parantaa laitteiston toimintavarmuutta ja pitää sen puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön.

Shell Thermo Premium on saatavilla kesälaatuisena.

Lue lisää

Shell Thermo Eco Ultra on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka sopii erityisesti uudenaikaisten energiatehokkaiden kondenssikattiloiden lämmönlähteeksi. Eco Ultran lisäaine on täysin orgaaninen eikä se sisällä lainkaan metallia. Tämä mahdollistaa Eco Ultran käytön kondenssikattiloissa, joiden nykyisiä laitteistoja korkeampi hyötysuhde säästää energiaa ja ympäristöä.

 

Shell Thermo Eco Ultra palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Eco Ultran sisältämä lisäaine pitää laitteiston puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön ja näin myös laitteiston huoltotarve vähenee.

 

Shell Thermo Eco Ultra on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

Lue lisää

Diesel on rikitöntä citylaatuista SFS-EN 590 -normin ja suomalaisen rikittömän dieselin vaatimukset täyttävää dieselöljyä.

 

Diesel on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

Lue lisää

Taloudellinen, bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin tarkoitettu polttoaine, jonka puhdistavat aineosat auttavat estämään karstan muodostumista moottoriin.

Lue lisää

Vähärikkinen laivapolttoneste (MGO) on huomattavasti korkealaatuisempi ja pidemmälle jalostettu kuin laivoissa yleensä käytetty raskas polttoöljy. Sen rikkipitoisuus on alle 0,1 prosenttia. Vähärikkisemmät tuotteet säästävät sekä laivaa että ympäristöä.

Lisätietoja tuotteesta saat Lämpöpuiston yritysmyynnistä.