HVO-polttoöljy

Soveltuu kaikkiin työkoneisiin

HVO-polttoöljy täyttää parafiinisen dieselpolttoaineen standardin (EN15940). Se soveltuu sellaisenaan kaikkiin työkoneiden dieselmoottoreihin, joissa ajoneuvon ohjekirja hyväksyy EN590 ja EN15940 polttoaineen. Edullisemman veron vuoksi HVO-polttoöljy ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Myös lämmityskäyttöön

Lämmityskäytössä suosittelemme ottamaan yhteyttä valtuutettuun poltinhuoltajaan mahdollisten laitesäätöjen ja liekintunnistimen soveltuvuuden tarkastamiseksi ennen tuotteen vaihtamista. Uusiutuvaa HVO-polttoöljyä voi käyttää sekaisin tavallisen polttoöljyn kanssa, mutta parhaat hyödyt laitteille ja ilmastolle saa käyttämällä pelkästään uusiutuvaa polttoöljyä.

Pienemmät lähipäästöt

Uusiutuvan HVO-polttoöljyn käytöllä voidaan vähentää lähipäästöjä, jotka vaikuttavat paikalliseen ilmanlaatuun. HVO palaa tavallista paremmin ja puhtaammin, jolloin pakoputkesta tai piipusta tulee vähemmän päästöjä.

HVO-diesel

Tankkaa kaikkina vuodenaikoina kaikkiin dieselmoottoreihin

HVO uusiutuvan dieselin kylmäominaisuus on kiitettävä. Tankata voi huoletta ympäri vuoden. Sen tiheys on perinteistä fossiilista dieseliä alhaisempi, kun taas korkea vetypitoisuus ja parafiininen koostumus antavat tuotteelle korkean lämpöarvon.

Vastuullisesti eteenpäin

Siirtymällä uusiutuvan dieselin käyttöön, voi autoilija vähentää noin 90 % kasvihuonepäästöjään tavalliseen polttoöljyyn verrattuna. HVO uusiutuvan dieselin raaka-aine vaikuttaa kasvihuonepäästöjen määrään. Jätteistä tai tähteistä valmistetut uusiutuvat dieselit vähentävät yleensä enemmän kasvihuonepäästöjä.

Kiinnostuitko 100 % uusiutuvista
polttoaineistamme?
Kysy lisää ja valitse uusiutuva, paremman huomisen tuote.

Tilaukset ja lisätiedot:

OTA YHTEYTTÄ